Ny dag nya tag!

Hej på er!
Bloggen läggs inte ner på ett tag och vi har ju faktiskt en tomt på ca 2500 kvm som ska fixas, men det är ju på obestämd tid.

Det monteras blandare för fullt i huset just nu. Dom jobbar i alla rum samtidigt så röran är tillbaka, men men bara dom blir klara så vi kan flytta nästa vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu har jag ont i huvudet efter ett byte av datasystem på sjukhuset och ett tungt väder vilket är det värsta för mig, så jag är ledsen att säga att jag VILL HA åska och regn.

  

När huset står klart så kommer det nog kännas konstigt men när vi nu har hållt på i ett år så är det lika bra att håla igång och fortsätta med trädgården och ett trädäck på baksidan och ett på framsidan, fast pengarna ska ju räcka också.
Sen jag och Fidde träffades har vi haft projekt hela tiden så vi kommer nog på ngt nytt.
0 kommentarer

Fredag

Min nyfunna vän herr Duva försvann från mitt fönster efter en stund, men när jag gick ut för att lasta bilen såg jag han vid grannens staket och när han såg mig kom han lite gulligt joggandes bort till mig och Ed och valde att sitta mitt i vår väg på däcket och titta när vi fortsatte att packa bilen, sen ville han tvunget komma in i uterummet och sitta vid dörren o spana.

I huset har jag släppt loss mina föräldrar på utsidan till att fritt spatsera och planera. Jag sammarbetar helst inte med dem då mina öron ej finner tolamod till detta men ändå så blir slutresultaten riktigt bra. Vem´s plan som vann vet jag inte men skulle tror att det är Mamms!!!!

Inne där JAG (the byggherre) styr har det tvättats golv igen. Eddie har valt ut sitt rum.........tillsammans med "Fisken" som inte ser alls glad utTyvärr Eddie du kommer inte få ha detta rum men du får nu behålla din kära K*O*R*G
Med detta mednar jag: Denna lilla flätade säng (vid namn Bästis från Ikea) åkte undan när vi lämnade våran lägenhet för 1,5 år sedan. Ett riktigt trauma för stackars utsatta lilla Ed. Det går INTE att nämna ordet K*O*R*G eller K*O*R*G*E*N.

Veofasa när man förra sommaren fråga Fidde om han hade sett min cykelkorg!!!!!!!
Lille stackaren sjönk genom golvet och blev halvt förlamad av skräck.
Fram med första hjälpen lådan och jonglera med köttbullar och se glad ut samtidigt pipa med Fisken.....

Nog om detta:
Jag har påbörjat min make-over av en gammal tv-bänk och gissa vilken färg det blir..... VIT !!!!

     

1 kommentar

Oväntat besök

Nu när jag blogga kom det en vit duva och satte sig i fönstret, så jag gick ut o det verkar vara väldigt orädd, sen flög den ner på golvet. Nu när jag sitter här för att skriva så flög den upp i fönstret igen och bara stirrar på mig..............

Ja gillar inte duvor men vita är väldigt fina o den ser ensam ut, men vad vill den mig!!!  Creapy!!!!2 kommentarer