Sunedagen

Grattis på namnsdagen min fina lilla stora kille!!!!
 
 
0 kommentarer

Från Mjau till Muu!

Hela sommaren är en enda dimma för mig! Fy tusan vad glad jag är för alla bilder och blogginlägg som kan friska upp mitt minne. Har även en stor tacksamhet över det fina vädret och att det som fick mig att må bäst var att köra jeep.... det fläktade sååå skönt och dämpade illamåendet och fick mig lite piggare. Känns som evigheter sedan ja mådde illa. Det är packat och glömt! 

Sen kom ichiasen, inte helt oväntat men precis som senaste graviditeten lärde jag mig hantera den ok. Har varit duktig och simmat, yogat och bärt stegräknare för att på nått sätt hitta en balans. Jag har ett jobb där jag sitter hela tiden och jag har ett jobb där jag står hela tiden. 
Det där med att stå i 8h har varit värst + att det är tunga lyft och ibland ganska hektiskt tempo. Kvällarna efter de passen har jag bara gått å lagt mig och de senaste dagarna har det grubblats mycket över HUR ska jag lösa detta....

Igår kom ytterligare en smäll!!! Det smög sig på mig sakta men eskalerade hur jag än gjorde. Ischias dämpade jag med en varm dusch, värktabletter eller vila. Ingenting av mina vanliga åtgärder hjälpte!!! Aha...Foglossning ?!?!?

Ont hela tiden, smärta när ja gick och en panik som försökte växa sig lika stor som denna nya konstiga värk!

Läste på 1177 ....(den sidan är på gott å ont...)

Ok Tilda nu löser vi detta!
Under råd och tips fann jag några saker som man kan göra för att underlätta.....
Sitt ner när du klär på dig - fick en bild hur ja sitter precis som Sune på golvet och trär på byxorna
Undvik trappor - ehh HUR ska ja komma in å ut ur min buss
Stå eller sitt ej under längre stunder - vem fan ligger ner å jobbar!
Sov på sidenlakan och ha sidenpyjamas så du lättare kan vända dig i sängen - ......?
Gå baklänges - ...?.????????????? !!!

Hade ju inte riktigt tålamodet att ta in denna information! 😢
Att ha ont påverkar ju allt! Jag blir tok deprimerad! Mitt tålamod med treåringen i huset var nere på noll och när han vägrade sluta hoppa i soffan där jag låg och försökte vila fick ja ryta till från tårna....hjälpte inte! Ja kokade, han hoppa å skratta och ja blev en dålig mamma...... Hoppas nån känner igen sig! 

Man blir så rädd! Jag är redan i vecka 26 och jag är bara i vecka 26. Att flytta tvätten från maskin till torktumlare, att ge hund å katt mat och att fixa mat kändes som att ja kommer aldrig klara detta!!! Rullstol och sängliggandes nästa!

Har sovit hyffsat inatt....utan sidenlakan och sidenpyjamas!
Nu är jag lugnare. Brukar vanligtvis vakna smidig som en katt och sakta förvändlas till en flodhäst mot senare eftermiddagen....men idag vakna jag mer i formen som en .....ko! 
MEN jag accepterar det bättre än igår. Konstanta smärtan är inte där, nu ska ja lära mig att inte hamna där igen.....Vad gjorde jag för fel? 
En remiss är skickad till sjukgymnast och jag antar att sådana där foglossningsbälte kan bli aktuellt....
Sen hoppas jag att simma och att yoga kan fortsätta kännas bra. Hur ja ska lösa mina arbeten är fortfarande ett stort ?
Kan man sjukskriva sig halva dagar? Graviditetspenning får man ju inte än? Åhhhhh  I don't wanna go there!!!!! Försäkringskassa, läkare, PAPPER, telefonköer I hate!!!! 

Så nu har jag skrivit av mig! Hade inte direkt nån att ringa och lägga all negativitet på. Så jag bara släppte ut det här! Ahhh! Min hjärna känns smidig som en katt! 


6 kommentarer

Sommar, kärlek, familj, vänner och humor!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar