brasilien t/r på 24h

ja vi lossa ankar igen
nä båten är verkligen inte våran (skulle aldrig gå med på det!!!...då ska jag ha mitt orangeri först =) men Karlsson är kapten och ....   vaktmästare över den och nu tar vi den på tur för att godkänna den, testa den i en annan hamn, sova i ruffen och komma på vilken utrustning den behöver kompleteras med....
 
Det är ju inte lätt att planera efter väder nuförtiden så efter mkt om å men så for vi iväg iallafall och jag blev tvungen att packa på 15min PANIK
Båten är inte stor vill ja påpeka och vi skulle bara vara borta i ett dygn.... Tilda packa 5 par skor!!!
mmmm *suck* sa Karlsson =)
 
I Båstad firades både Hantverksmässan och Brasseveckan!
En snabb tur på hantverksmässan, sen till pepes för vår traditionella sangria å Heja Eslöv + Gamla Kläder pizzor sen några bira på båten med toner från ett brasse-live band i bakgrunden.
Testpanelen for hem och en ny testpanel välkomnades till båten. Vi gick till Badkrukan för att lyssna på mer sydamerikansk musik samt testa lite spännande ölsorter i sköna stolar och under värmande lampor jämte stilla palmer. Ja det kändes verkligen som utomlands!
Slumra sött i ruffen senare och vakna idag med en blå himmel utanför.
Joggingskor på sen promenerade vi en runda och satte sen våra tjocka rompor i hamnen för en frukost med fralla, kaffe och smootie. Tyst, varmt å stilla och pensionärer vallfärdades till piren i sina morgonrockar för ett uppfriskande dopp!
 
24h borta kan ibland kännas som en vecka, så jädrans roligt! så mycket aktiviteter! så avkopplande! sån himlans tur med vädret ... och så mycket pengar man kan spendera på 24h .....iiiiiiii  !!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 utvärdering
båten behöver:
kikare
avfallspåsar
liten sopborste med skyffel
kuddar
flagga
kvällsbelysning
musik
kniv
plast vinglas
öppnare
 
=)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 kommentarer