Det var inte jag....Det var lerpölen/gödselhögen som ropa på mig...drog ner mig och rulla runt mig ....ja minst 10ggr....

1 kommentar

the best mothers day ever!!! =)

Lille Sune var sååå gullig och köpte en träd till mamma!!!
Jag som så länge velat ha ett Japanskt körsbärsträd och nu har jag ett. Vårat första träd, vilken fin grej att minnas dagen vi plantera det.

1 kommentar

fix å trix i trädgården

Man tager vad man haver.
Den rostiga tunnan som skulle bli skrot å som sen skulle bli full med kryddor smyckar nu istället framsidan tillsammans med lite slingerkrasse, dvärgkrasse, luktärt å en pelargon. Som stöd stack jag lätt å enkelt ner tre armeringsjärn och sedan trädde jag på hönstnät och ta da en spaljé ble de. Sen hänger det en gammal gammal rostig sågklinga (el. nått) som jag hitta i jorden när vi plocka sten på tomten. Kanske fyller jag tunnan med kryddor nästa år eller stenar, vattenväxter och en liten fontän. Ideérna är många =)Jag har satt luktärt i många år men det blir lixom inget skoj med dem, men iår har jag fått tipset att knipsa av dem när dom blivit så höga att dom fått två-tre bladpar. Man kunde snabbt se en stor skillnad och dom är mycket starkare och grenar sig fint. Nu hoppas vi att dom trivs här och vill hänga på min lilla spaljé.


Sen kan jag meddela att alla pallkragar är slipade målade och på plats. Kryddor, morötter, jordgubbar, rädisor, sallad finns på plats och en rad långa rädisor har redan skördats och mumsats upp. Längst bak kan ni skymta potatislandet. Plank å annat får vänta.


2 kommentarer